Baan reserveren
Lid worden
Logo Coronel Sports Huizen
Baan reserveren
Lid worden
Baanreserveren
Lid worden

Total Body bij Coronel Sports in Huizen

Total Body is een populaire groepsles bij sportschool Coronel Sports in Huizen. Hierbij worden high impact aerobic en oefeningen gecombineerd voor een uitdagende en effectieve workout. Deze authentieke en actieve training is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een totale lichaamstraining.

De Total Body les begint met een warming-up om de spieren op te warmen en de hartslag te verhogen. Vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan, waaronder squats, lunges, push-ups, crunches en jumping jacks. Deze oefeningen spreken alle spiergroepen in je lichaam aan. De oefeningen worden afgewisseld met high impact aerobic bewegingen zoals jump squats, jumping lunges en burpees, om de hartslag hoog te houden en de calorieën te verbranden.

Tijdens de Total Body les wordt er gebruik gemaakt van verschillende fitnessapparaten en hulpmiddelen, zoals dumbbells, weerstandsbanden en medicijnballen. Dit is om de intensiteit van de training te verhogen. De trainers van Coronel Sports zorgen ervoor dat deelnemers de juiste techniek gebruiken en passen de oefeningen aan op het niveau van de deelnemer.

De Total Body les duurt ongeveer 60 minuten en de tijd vliegt voorbij. De afwisseling tussen aerobic en krachttraining zorgt ervoor dat de training nooit saai wordt. Je wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. De upbeat muziek en motiverende trainers maken deze workout tot een leuke en energieke ervaring.

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter. De Total Body les bij Coronel Sports is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en effectieve workout. Door de combinatie van kracht- en cardio-oefeningen is het een geweldige manier om je spieren te versterken en je conditie te verbeteren. Probeer het eens uit en ervaar zelf hoe deze workout je lichaam kan transformeren!

Stel niet uit, start met een Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Proefweek

Wijzende man Coronel Sports Huizen
Terug naar alle groepslessen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Aangesloten bij

Logo's footer Coronel Sports Huizen
Logo Leefstijlclub | Coronel Sports Huizen
Logo NL Actief | Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Logo Coronel Sports Huizen
Baanreserveren
Lid worden