Baan reserveren
Lid worden
Logo Coronel Sports Huizen
Baan reserveren
Lid worden
Baanreserveren
Lid worden
Senioren fitness | sportschool | Coronel Sports Huizen

Senioren Fitness bij Coronel Sports in Huizen

Senioren fitness is een geweldige manier om fit en gezond te blijven, ongeacht je leeftijd. Bij sportschool Coronel Sports in Huizen kun je deelnemen aan deze groepsles. Twee keer per week wordt deze gegeven onder leiding van een ervaren instructeur.

Het mooie van senioren fitness is dat het specifiek is ontworpen voor mensen van alle leeftijden. Het is veilig en effectief is voor zowel beginners als ervaren sporters. Het programma omvat een combinatie van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen. Deze zijn allemaal ontworpen om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren.

Door deel te nemen aan senioren fitness bij Coronel Sports kun je werken aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen, spierkracht, flexibiliteit, balans en coördinatie. Deze voordelen zijn niet alleen belangrijk voor het behouden van een gezonde levensstijl. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van het risico op vallen, blessures en gezondheidsproblemen die vaak geassocieerd worden met veroudering.

Een ander voordeel van senioren fitness bij Coronel Sports is dat het een leuke en sociale manier is om actief te blijven en nieuwe vrienden te maken. Je kunt genieten van de gezellige sfeer en de ondersteuning van je medesporters, terwijl je werkt aan het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn.

Of je nu net begint met sporten of al jaren actief bent, senioren fitness is een geweldige manier om fit te blijven en te genieten van een gezonde en actieve levensstijl. Bij Coronel Sports in Huizen ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze groepsles, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Je zult je al heel snel fitter voelen en merken hoeveel energieker en gezonder je wordt.

Rooster

  • Maandagochtend om 11:30 uur
  • Donderdagochtend om 11:15 uur

Stel niet uit, Start nu met een Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Proefweek

Wijzende man Coronel Sports Huizen
Terug naar alle groepslessen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Aangesloten bij

Logo's footer Coronel Sports Huizen
Logo Leefstijlclub | Coronel Sports Huizen
Logo NL Actief | Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Logo Coronel Sports Huizen
Baanreserveren
Lid worden