Baan reserveren
Lid worden
Logo Coronel Sports Huizen
Baan reserveren
Lid worden
Baanreserveren
Lid worden

Sportschool Blaricum

Maak kennis met Coronel Sports. Dé toonaangevende sportschool bij Blaricum waar fitness en een breed scala aan sportieve activiteiten samenkomen. Onze missie is om jou een unieke fitnesservaring te bieden die je nergens anders zult vinden. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitnessreis. Bij Coronel Sports vind je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en plezier te hebben terwijl je dat doet.

Onze sportschool vlakbij Blaricum is jouw bestemming voor een complete sportervaring. Met trots presenteren we een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waaronder de nieuwste fitnessapparatuur en een state-of-the-art eGym-systeem dat zorgt voor een gepersonaliseerde en effectieve training. Onze fitnessprofessionals staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis, of je nu je kracht wilt vergroten, wilt afvallen of gewoon aan je algehele welzijn wilt werken.

eGym | Coronel Sports Huizen

Uitgebreid aanbod

Sportschool Coronel Sports vlakbij Blaricum is jouw bestemming voor een hele complete sportervaring. Met trots presenteren we een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waaronder de nieuwste fitnessapparatuur en een state-of-the-art eGym-systeem dat zorgt voor een gepersonaliseerde en effectieve training. Onze fitnessprofessionals staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis, of je nu je kracht wilt vergroten, wilt afvallen of gewoon aan je algehele welzijn wilt werken.

Mogelijkheden bij sportschool Blaricum

Maar dat is nog niet alles. Bij Coronel Sports gaat het niet alleen om fitness. We bieden ook andere spannende sportmogelijkheden. Ontdek de opwindende wereld van padel en tennis op onze ultramoderne banen, of daag jezelf uit met een potje squash op onze professionele banen. Ongeacht je leeftijd of niveau, onze faciliteiten staan voor je open om je sportieve passies te verkennen.

Wil je nog een stap verder gaan? Overweeg dan onze persoonlijke trainingsopties. Onze ervaren trainers ontwerpen op maat gemaakte programma’s die zijn afgestemd op jouw doelen en behoeften. Met hun deskundige begeleiding ben je verzekerd van resultaten die je trots zullen maken.

Benieuwd naar wat Coronel Sports te bieden heeft? Waarom begin je niet met een proefweek? Dit is de perfecte kans om onze faciliteiten uit te proberen, onze sfeer te proeven en te ervaren waarom we de nummer één sportschool in Blaricum zijn. We verwelkomen je graag om deel uit te maken van onze sportieve gemeenschap, waar fitness en plezier samenkomen op een manier die je nergens anders zult vinden.

Kortom, Coronel Sports is dé sportschool bij Blaricum waar jouw sportieve reis begint. Ontdek onze fitness, eGym, padel, tennis, squash en persoonlijke trainingsopties en ervaar een nieuwe dimensie van sport en welzijn. Start je proefweek vandaag nog en laat ons je begeleiden op weg naar een gezondere en actievere levensstijl.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze medewerkers neemt binnen 1 werkdag contact met je op om je te informeren over fitness in Blaricum.

Contactformulier algemeen

Wijzende man Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Aangesloten bij

Logo Leefstijlclub | Coronel Sports Huizen
Logo NL Actief | Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Logo Coronel Sports Huizen
Baanreserveren
Lid worden