Logo | sportschool | Coronel Sports Huizen
Baanreserveren
logo Coronel Sports
Baanreserveren

Club Power bij Coronel Sports in Huizen

Club Power is een zeer effectieve 60 minuten durende groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Het is een ideale groepsles voor als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je veel fitter en krijgt meer energie & kracht.

Is deze groepsles geschikt voor mij?

Deze groepsles is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Op een goede manier werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel dat kan met Club Power. Iedereen kan meedoen met deze groepsles: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Wat doe je tijdens een Club Power les?

De combinatie van de instructeur, muziek en afwisseling in het programma zorgen elke keer weer voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een effectieve training waarbij alle spiergroepen in je hele lichaam aan bod komen.

Stel niet uit, start met de Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  [honeypot honeypot-415]

  Wijzende man Coronel Sports Huizen
  Terug naar alle groepslessen

  Contact

  Coronel Sports Huizen
  IJsselmeerstraat 5 B
  1271 AA Huizen
  035-5288000
  info@coronelsports.nl

  Navigatie

  Openingstijden

  Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
  Za en zo   08.30 - 18.00 uur

  Volg ons

  logo Coronel Sports Bunnik
  Baanreserveren