Baan reserveren
Lid worden
Logo Coronel Sports Huizen
Baan reserveren
Lid worden
Baanreserveren
Lid worden

Circuittraining bij Coronel Sports in Huizen

Circuittraining is een van de populairste groepslessen bij sportschool Coronel Sports in Huizen. Onder leiding van een ervaren fitnesscoach neem je deel aan een goed doordacht fitnesscircuit. Dit is geschikt voor mensen van alle niveaus. In dit uur train je in groepsverband kracht, conditie en lenigheid.

Tijdens de Circuittraining worden deelnemers verdeeld over verschillende stations waar ze verschillende oefeningen uitvoeren. Elk station richt zich op een specifieke spiergroep of lichaamsfunctie, zoals krachttraining, cardio of flexibiliteit. De oefeningen zijn zorgvuldig gekozen en worden aangepast aan het niveau van de deelnemer. Hierdoor kan jij op jouw eigen niveau trainen.

De Circuittraining bij Coronel Sports is niet alleen effectief, maar ook leuk en afwisselend. De fitnesscoach zorgt ervoor dat je steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Hierdoor blijf je ook gemotiveerd tijdens de gehele workout. De muziek is opzwepend en de sfeer is gezellig. Je voelt je op je gemak en je kan je volledig concentreren op de training.

Door de afwisseling tussen kracht- en cardio-oefeningen is de Circuittraining bij Coronel Sports een geweldige manier om je lichaam in vorm te houden en je fitnessniveau te verbeteren. Deelnemers kunnen rekenen op een uitdagende en effectieve training die hen helpt hun doelen te bereiken, of het nu gaat om afvallen, spieropbouw of het verbeteren van de algehele fitheid.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, de Circuittraining bij Coronel Sports is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en afwisselende training. Als je wilt werken aan je kracht, conditie en lenigheid, is deze groepsles zeker iets voor jou. Schrijf je in voor een proefles en ontdek zelf hoe leuk en effectief deze training kan zijn!

Stel niet uit, start met een Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Proefweek

Wijzende man Coronel Sports Huizen
Terug naar alle groepslessen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Aangesloten bij

Logo's footer Coronel Sports Huizen
Logo Leefstijlclub | Coronel Sports Huizen
Logo NL Actief | Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

Logo Coronel Sports Huizen
Baanreserveren
Lid worden