Baanreserveren
logo Coronel Sports
Baanreserveren

Herinrichting fitnessvloer, nieuwe fitnessapparatuur

Om in te blijven spelen op de veranderende manier van trainen en gehoor te geven aan de vraag van onze leden hebben we in juli een start gemaakt met het herinrichten van onze fitnessvloer. Met trots kunnen we zeggen dat alles staat en we klaar zijn om jou uitleg te geven over alle nieuwe apparatuur en trainingsmethodes.

Kom je snel langs? Wij helpen je graag om te kijken wat jij leuk vindt om te doen.

Grow and (re)build together | Coronel Sports Huizen

Metamorfose in beeld

De oude vloer is er uit, de nieuwe spiegels hangen, nieuwe verlichting is geplaatst en er staan nieuwe apparaten. De metamorfose van de  fitnessruimte is klaar! Bekijk hieronder de voor en na foto’s van ons zomerproject.

Houd jouw sportprestatie bij met Advagym

Het behalen van jouw sportdoel wordt nog leuker en makkelijker met Advagym van Sony. Met je telefoon log je in, volg je jouw trainingsprogramma en bekijk je eenvoudig jouw progressie via de app. Bekijk de video van de nieuwe app. Wil je ook Advagym uitproberen? Maak dan een afspraak met één van onze trainers.

NIEUW! CrossPower (HIIT)

Wij begrijpen als geen ander dat groeien in spiermassa of afvallen een grote uitdaging kan zijn. Wij gaan je helpen je doel te behalen. We gaan in de week van 24 oktober 2022 van start met CrossPower. Ook wel High Intensity Interval Training genoemd. De resultaten komen van het afwisselen van korte krachtinspanningen met pauzes van enkele seconde of minuten.
De CrossPower groepstraining is snel, effectief en leuk om te doen. Uiteraard kan je ook zelf aan de slag. Onze coach helpt jou graag met een trainingsschema.

crosspower-logo | Coronel Sports Huizen

Daag jezelf uit met CrossPower, High Intensity Interval Training (HIIT)

Daag jezelf uit met HIIT
CrossPower | Coronel Sports Huizen

Wij zijn ervan overtuigd dat deze training jou helpt bij een gezonde levensstijl. Een nieuwe fitnessgewoonte aanleren kan even pittig zijn, maar uiteindelijk heb je hier superveel profijt van. Door deze effectieve, korte en intensieve training zorgen wij samen met onze trainers ervoor dat je het beste resultaat bereikt in een korte tijd. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft om jouw fitnessdoel te behalen. Daag jezelf uit en doe mee met onze lessen. Een plekje kan je reserveren via je sportlink of bij de receptie op de club.

Leuk en effectief

Studies tonen aan dat CrossPower trainingen dezelfde positieve effecten op je gezondheid hebben als andere vormen van (duur)training. Alleen bereik je met CrossPower HIIT dezelfde, of soms grotere, gezondheidseffecten in een korter tijdsbestek dan de traditionele kracht- en duurtrainingen.

CrossPower | Coronel Sports Huizen

Voordelen CrossPower training (HIIT)

  • Conditie hart, longen en bloedvaten verbetert
  • Algehele conditie verbetert
  • Bloedwaarden verbeteren (bloeddruk en cholesterol)
  • Lang ‘afterburn effect’ (lang calorieën verbranden) door explosieve en intensieve inspanning

HET IS GEWOON HEEL LEUK OM TE DOEN!

CrossPower-zone | Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

logo Coronel Sports Bunnik
Baanreserveren