Logo | sportschool | Coronel Sports Huizen
Baanreserveren
logo Coronel Sports
Baanreserveren

BeachClub Huizen bij Coronel Sports

Voor sporten in tropische sferen hoef je niet meer naar exotische oorden. Huizen heeft tegenwoordig namelijk een heus sportstrand: BeachClub Huizen, gelegen op het sportcomplex van Coronel Sports.

AW Evenementen exploiteert op het buitenterrein van Coronel Sports 3 royale beachvelden. BeachClub Huizen heeft als doel meer mensen kennis te laten maken met strand- en zomersporten en met de voordelen van sporten in de open lucht.

Beachveld reserveren

Naast de mogelijkheid tot losse verhuur van de beachvelden worden er regelmatig trainingen, clinics, toernooien, (regionale) competitie en inloop dagen georganiseerd. Daarnaast is de locatie uitermate geschikt voor een sportief bedrijfsuitje.

Als lid van de BeachClub kun je onbeperkt gebruik maken van de beachvelden wanneer deze vrij zijn. Vraag naar de voorwaarden via de site of bel 035 – 528 80 00. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven voor en deelnemen aan trainingen, workshops en toernooien. Reserveer hier een beachveld.

Logo BeachClub Huizen | Coronel Sports

Maak kennis met beachtennis, footvolley, beachvolleybal, KanJam en You.fo bij BeachClub Huizen. Een balletje slaan op de Padelbanen die ook open zijn kan natuurlijk ook.

Wil je meer informatie?

Vul dan het onderstaande formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Contactformulier Padel Tennis Squash Algemeen

Wijzende man Coronel Sports Huizen

Contact

Coronel Sports Huizen
IJsselmeerstraat 5 B
1271 AA Huizen
035-5288000
info@coronelsports.nl

Navigatie

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 23.00 uur
Za en zo   08.30 - 18.00 uur

Volg ons

logo Coronel Sports Bunnik
Baanreserveren